nieuws

Volg het laatste nieuws via Facebook

Kim Derks-Alofs
Kim Derks-Alofs
17/06/2024
Zo blij dat we Christel Janssen van hondenschool spel hebben leren kennen. Vanaf dat ons Diego een kleine pup was tot nu een behoorlijke puber lopen we bij haar cursussen. Diego is nu geen makkelijke puber maar als er wat is je kan altijd contact met haar opnemen .... Ze staat je echt met raad en daad bij. Diego is helemaal idolaat van haar en het is gewoon geweldig om te zien wat we samen voormekaar krijgen. Van puppycursus tot gevorderden en nu de vergevorderde die we gaan starten en daarlangs nog t mantrailen Diego vind het geweldig... Echt een school die met je meedenkt ... En ook echt kijkt wat jij en je hond nodig hebben om tot een leuk samen spel te komen .... Voor mij is ze de 5 sterren echt waard.
Ria Geurts
Ria Geurts
14/06/2024
Joepie, vandaag geslaagd met Nala! Christel heeft veel geduld en geeft waar nodig persoonlijke aandacht en tips. We hadden geen puppy cursus gedaan maar zijn blij met de gehoorzaamheid cursus voor ons hondje.
Romello Jethoe
Romello Jethoe
25/03/2024
Ik volg nog steeds lessen bij Christel. Zij heeft mij zoveel tips gegeven! Christel heeft ook meerdere methodes om jouw hond wat aan te leren. Wat ik ook mooi vind aan de lessen van Christel, wanneer jij iets niet begrijpt, laat zij het zien hoe het kan met jou hond. Belangrijkste van alles, mijn grote poedel wordt kei blij en enthousiast wanneer we het trainingsveld van hondenschool SPEL oprijden. Dat doet mij ook goed!
John Hempe
John Hempe
15/03/2024
Onze herder Diesel is deze week als beste van de klas geslaagd voor de Beginners-training 🤣 welke we hebben gevolgd na de puppy-training. De cursussen zijn erg goed bevallen. Christel weet precies wat ze doet, en geeft de lessen met veel geduld en aandacht. Diesel en ik hebben er samen veel van mogen leren!
nicole franssen
nicole franssen
11/03/2024
Ik heb met mijn hond bij hondenschool spel de puppy en basiscursus gevolgd. Het was een fijne, leerzame cursus. Christel geeft je veel tips en handvaten. Onze Diva kwam hier graag. We hebben de cursus afgesloten met een mooi diploma. Aanrader☺️
×